Χριστουγεννιάτικη Παιδική Εκδήλωση της Prime Insurance

Χριστουγεννιάτικη Παιδική Εκδήλωση της Prime Insurance

21/12/2016 - Νέα - Δελτία Τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ PRIME INSURANCE

 

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Prime Insurance είχε τη χαρά να υποδεχθεί τα παιδιά του Δικτύου των Συνεργατών της και των υπαλλήλων της Εταιρίας, σε μία στολισμένη και ζεστή αίθουσα των Village Cinemas στο The Mall Athens. Εκεί   διοργανώθηκε η ετήσια παιδική γιορτή της Εταιρίας, όπου τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν την προβολή της υπέροχης παιδικής ταινίας «Τραγούδα». Ο χώρος πλημμύρισε με χαμόγελα, χρώματα, παιδικά ξεκαρδίσματα και πολυ καλή διάθεση που έκανε και τους μεγάλους να νιώσουν για λίγο πάλι παιδιά. 

Από την προβολή δε θα μπορούσε να λείπει η παρουσία παιδιών από το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι δεσμοί της Prime Insurance με τον οργανισμό είναι πλέον άρρηκτοι, ενώ αξίζει να επισημανθεί πως η Εταιρία με κάθε ευκαιρία στηρίζει το σημαντικότατο έργο του Χαμόγελου και στέκεται αρωγός στις δράσεις του. 

Κόκκινα μπαλόνια, όμορφα δωράκια για όλα τα παιδιά & χαμογελαστά προσωπάκια έκαναν την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα πραγματικά πανέμορφη! Δόθηκε το καλύτερο έναυσμα για μία νέα, όμορφη και δημιουργική χρονιά.